Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Mel Gibson dobija važno priznanje od kolega
Mel Gibson će 6. novembra, na ceremoniji dodele priznanja Holivudskih filmskih nagrada dobiti nagradu Holivudski reditelj.
29. oktobar 2016.

Mel Gibson dobija važno priznanje od kolega

Samo dva dana nakon što njegovo najnovije ostvarenje "Hacksaw Ridge" bude premijerno prikazano u bioskopima, Melu Gibsonu biće uručeno jedno važno priznanje.

On će 6. novembra, na ceremoniji dodele priznanja Holivudskih filmskih nagrada dobiti nagradu Holivudski reditelj.



Jubilarna, 20. po redu dodela nagrada biće održana u Beverli Hilton hotelu, a pre Gibsona dobitnici ove nagrade, između ostalih, bili su i Dejvid O. Rasel, Oliver Stoun, Martin Skorseze, Džon Šlezindžer.

Voditelj ove svečanosti biće britanski komičar Džejms Korden, koji je prisutan na televiziji sa šou programom "The Late Late Show with James Corden".

"Hacksaw Ridge" prikazuje nam istinitu priču o čoveku koji je išao u rat bez puške i koji je iskazao svoje herojstvo na terenu uprkos nerazumevanju mnogih saboraca. Endrju Garfild igra Dezmonda T. Dosa, Tereza Palmer njegovu devojku Doroti Šut, Vins Von narednika Hauela, Sem Vortington kapetana Glovera.

Kod bitke za Okinavu Dezmond je za izuzetnu hrabrost nagrađen Medaljom časti, što je bio prvi slučaj da je neko, ko je odbio da nosi oružje, nagrađen jednim od najvećih ratnih odlikovanja.

Ovo je prvi film koji je Gibson režirao posle ostvarenja "Apocalypto", 2006. godine, a već postoje pretpostavke da će film biti jedan od favorita na predstojećim dodelama nagrada Oskar.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala