Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Džek Ričer dolazi na „Veče za muškarce“
Nastavak filma iz 2012. godine sa Tomom Kruzom biće prikazan u okviru još jednog „Veče za muškarce“ događaja
22. oktobar 2016.

Džek Ričer dolazi na „Veče za muškarce“

 

Džek Ričer se vratio! Nastavak filma iz 2012. godine sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi biće prikazan u okviru još jednog „Veče za muškarce“ događaja u bioskopima „Sinepleks Delta siti“, „Kragujevac Plaza“ i TC „Ušće“, u četvrtak, 27. oktobra, sa početkom u 20 časova.

Sve predstavnike jačeg pola očekuje na poklon primerak magazina Autobild uz svaku kupljenu ulaznicu, osveženje pred film uz čašicu viskija „grants“, kao i pokloni iznenađenja koje su pripremili „Konvers“, „DM drogerije“, „Master tajm“ i „Venger“



Džek Ričer (Tom Kruz) se vraća sa svojim specifičnim oblikom pravde u željno iščekivanom nastavku Džek Ričer - Bez povratka. Major Suzan Tarner (Kobi Smolders) predvodi Ričerovu staru istražnu jedinicu i uhapšena je zbog izdaje. Ričer će učiniti sve da dokaže njenu nevinost i otkrije istinu koja stoji iza ogromne vladine zavere oko ubistva vojnika.

Film je zasnovan na knjizi „Džek Ričer: Bez povratka“, 18. nastavku iz bestseler serijala Džek Ričer autora Lija Čajlda, koji se prodao širom sveta u preko 100 miliona primeraka.

Samo na događaju „Veče za muškarce (Men's Night) u bioskopima „Sinepleks“ će pre početka projekcije filma Džek Ričer: Bez povratka biti prikazan ekskluzivni klip sa scenama borbi u filmu Jesen samuraja.

Svi ljubitelji prave akcije imaće priliku te večeri da osete nalet adrenalina, vide vrhunske zahvate i pokrete koje do sada nisu viđeni u jednom domaćem filmu.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala