Moj TV - TV Program za 200+ kanala
„Trolovi“ za početak 12. „Kids festa“
Animirani film „Trolovi“, 23. oktobra otvara 12. Dečiji filmski festival „Kids fest“
21. oktobar 2016.

„Trolovi“ za početak 12. „Kids festa“

Animirani film „Trolovi“, 23. oktobra u 17 časova, u bioskopu „Sinepleks“ u „Ušću“, otvara 12. Dečiji filmski festival „Kids fest“.



Glumica Anđelka Prpić, ambasadorka 12. Dečijeg filmskog festivala, svečano će otvoriti najveću manifestaciju u oblasti kulture i zabave za decu.



Na otvaranju će biti upriličen i zabavni program, a nakon premijere animiranog filma Trolovi, prisutnima će se obratiti i učesnici sinhronizacije, Marko Mandić, Ana Štajdohar, Aleksandra Radosavljević, Nikola Demonja, Ivan Zekić, Mara Mikić, Milan Antonić i Marko Kon.

Među gostima biće i Srđan Čolić, Leontina Vukomanović, Goca Tržan i mnogi drugi.

„Kids fest“ se održava širom Srbije od 23. do 30. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i u još 30 gradova širom zemlje.

Tokom festivala biće prikazana najkvalitetnija filmska ostvarenja koja dolaze iz celog sveta (Francuska, Švedska, Norveška, Danska...) za decu predškolskog i školskog uzrasta.

Važan deo festivala čine i zabavne i kreativne radionice i igraonice u kojima se deca edukuju o važnim temama na njima prilagođen način. Ove godine raznovrsan program od 20 ostvarenja je podeljen u dve celine, Kids program (za decu od četiri do 12 godina) i Tin program (12-18 godina).

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala