Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Čizmaši pobednici 6. festivala TV serija
Nagrada za najbolju seriju u protekloj televizijskoj sezoni dodeljena je seriji "Čizmaši" u produkciji Radio televizije Srbije.
13. oktobar 2016.

"Čizmaši" pobednici 6. festivala TV serija

 

Specijalna nagrada Zlatna antena za sveukupan doprinos domaćoj TV produkciji pripala je glumici Jelisaveti Seki Sablić i scenaristi Gordanu Mihiću. 

 
Nagradu za najbolju glumicu dobila je Nina Janković za ulogu u seriji "Vere i zavere", za najboljeg glumca proglašen je Bojan Žirović, a najbolji glumački par su Sloboda Mićalović i Miodrag Dragičević u seriji "Čizmaši". 
 
Zlatna antena za režiju dodeljena je Darku Bajiću za seriju "Prvaci sveta", saopštili su organizatori. 
 
Najbolju muziku napisala je Irina Dečermić za "Čizmaše", najbolji scenario Nataša Drakulić za "Prvake sveta", najbolju fotografiju uradio je Đorđe Družetić za seriju "Komšije", a za montažu nagrađen je Filip Dedić ("Prvaci sveta"). 
 
Dragica Laušević dobitnica je nagrade Zlatna antena za najbolji kostim u serijama "Komšije" i "Prvaci sveta". 
 
Povelje za zapažene uloge pripale su glumcima: Stefanu Radonjiću i Mileni Radulović (Prvaci sveta), Miodragu Radonjiću i Hristini Popović (Čizmaši), Urošu Jovčiću i Anji Mit (Komšije) i Valentinu Vencelu i Nadi Šargin (Vere i zavere). 
 
Ostvarenju "Andrija i Anđelka" dodeljena je Povelja za unapređenje domaćeg igranog programa, a Sonji Damnjanović za zapažene glumačke role u nekoliko serija: Naša mala klinika, Sva ta ravnica, Vojna akademija i Jagodići.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala