Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Čovek protiv podvala
Objašnjenje kako kaskaderi amateri iz celog sveta postaju internet senzacije
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Čovek protiv podvala

Man vs. Viral

, 2015., , 0 min.
Čovek protiv podvalaČovek protiv podvalaČovek protiv podvala
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Čovek protiv podvala prati simpatičnog Tima koji crpi svoje inženjersko znanje da za Badija proizvede izazove koji se baziraju na internet klipovima s više stotina hiljada pregleda. Od skijanja na vodi iza veoma brzog trajekta do igranja tenisa na krilu aviona u toku leta, ovaj čudni par razlaže glavne naučne principe da bi objasnili kako kaskaderi amateri iz celog sveta postaju internet senzacije.

 Čovek protiv podvala: Obrtna stolica na duvanje

Tim Šo i Badi Monro proučavaju rodeo na mlazni pogon. Odlučni da budu najbolji, prave obrtnu stolicu s dva motora i pokušavaju da otkriju da li je nemačka fudbalska ekipa izvela fantastičan trik na auto-putu ili je reč o zaveri.
 
Čovek protiv podvala: Let sa solitera
Genijalnost Tima Šoa je na proveri – mora da napravi lebdeću dasku kojom se može upravljati. Uradiće maksimalni slobodan pad sa složenom opremom na petnaestospratnici. Da bi završili raspravu, kupuju nameštaj za skijanje po barskim stolicama.
 
Čovek protiv podvala: Trajekt i džet-ski
Na Kavkazu Tim Šou i kaskader-zamorče Badi Monro pokušavaju da odtrpaju sanke. U Engleskoj Tim zavrti Badija u traktorskoj gumi. A na Crnom moru dvojac iskušava vodene opasnosti kada pokušaju da se skijaju na vodi iza brzog trajekta.
 
Čovek protiv podvala: Badi protiv voza
U Čehoslovačkoj Tim Šou i njegov kaskader Badi Monro pokušavaju da skijaju uzbrdo na mlazni pogon. U Minhenu Tim izaziva Badija da se trka protiv voza između dve stanice. A u Somersetu pokušavaju da lansiraju jedinstveni vatromet domaće izrade.
 
Čovek protiv podvala: Vazdušni tenis
Na aerodromu kod Berlina Tim Šou i kaskader Badi pokušavaju da igraju tenis na krilima dvokrilca iz 1940. U severozapadnoj Engleskoj dvojac dovodi tri vatrogasne cisterne zbog Badijevog pokušaja da lebdi u vazduhu na platformi na vodeni pogon.
 
Čovek protiv podvala: Spajdermen s usisivačem
Internet je pun snimaka u kojima amateri širom sveta izvode opasne vratolomije. Tim Šou živi za smišljanje i izradu pronalazaka. Želi da razotkrije istinu iza ovih snimaka. Uz pomoć saradnika Badija Monroa pokušava da rekonstruiše te vratolomije.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala